Филе от бяла риба панирано в фурна
2 средни филета от бяла риба (замразени)
1 яйце
½ чаша брашно
1 чаша галета
Сол и пипер
1 яйце
½ чаша брашно
1 чаша галета
Сол и пипер
В едно пликче за храна сложете брашното и в друго галетата. Разбийте яйцето в купа.
Посолете и сложете черен пипер на филетата.
Вземете едно филе и го сложете в пликчето с брашното.
Разклатете пликчето така за да се овали цялото филе с брашно.
Извадете филето от брашното, малко го разклатете, за да се отървете от излишното брашно и натопете го в яйце.
Сега сложете филето и в пликчето с галетата.
Разклатаме пликчето по същият като с брашното докато се залепи галетата хубаво върху филето. Сложете го върху пергаментова хартия.
Направете същото и за другато филе.
Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса докато стане златист цвят.
Коментари
Публикуване на коментар