Филе от костур на тиган

                                                         
За 4 човека
4 филета бяла риба  (костур, пангасиус)
50 гр. галета
настъргана кора от 1 лимон
25 гр. настърган пармеджано
2  супени лъжици ситно нарязан магданоз
 сол, пипер
50 гр. масло
сок от 1 лимон
  1. Смесваме галетата с настърганата кора от лимона, пармеджаното ситно нарязания магданоз, сол и пипер.
  2. Посоляваме филетата и ги пържим за 3-4 минути в тиган с малко зехтин. Обръщаме и ги поръсваме с по горната смес.
  3. Поставяме ги  в загрята фурна на 180o С за около 5 минути, докато почервенее сухара и се разтопи пармеджаното.
  4. Поръсваме с разтопено масло с лимоновия сок.

Коментари

Популярни публикации