Филе от костур на тиган
4 филета бяла
риба (костур, пангасиус)
50 гр. галета
настъргана кора
от 1 лимон
25 гр.
настърган пармеджано
2 супени лъжици ситно нарязан магданоз
сол,
пипер
50 гр. масло
сок от 1 лимон
- Смесваме галетата с настърганата кора от лимона, пармеджаното ситно нарязания магданоз, сол и пипер.
- Посоляваме филетата и ги пържим за 3-4 минути в тиган с малко зехтин. Обръщаме и ги поръсваме с по горната смес.
- Поставяме ги в загрята фурна на 180o С за около 5 минути, докато почервенее сухара и се разтопи пармеджаното.
- Поръсваме с разтопено масло с лимоновия сок.
Коментари
Публикуване на коментар