Στήθη κοτόπουλου με μανιτάρια και ελιές


Σιγουρέψου ότι έχεις:
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι μαύρες ελιές (χωρίς κουκούτσι)
2 στήθη από μεγάλο κοτόπουλο (κομμένα στη μέση κατά μήκος)
1 φλιτζανάκι λευκό κρασί
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
½ κιλό ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια
2 κουταλιές χυμό από λεμόνι
1 μερίδα "Σπιτικό ζωμό" κότας
Αλάτι και πιπέρι



Ξεκινάμε!

1 Αφού αλατοπιπερώσεις τα κοτόπουλα, σόταρέ τα με το μισό ελαιόλαδo και το ζωμό κότας, και μετάφερέ τα σε μια πιατέλα.
2 Πρόσθεσε στο τηγάνι το υπόλοιπο Ελαιόλαδο και σόταρε τα μανιτάρια.
3  Ξαναρίξε το κοτόπουλο μαζί με το μαϊντανό, το κρασί, το χυμό λεμονιού και τις ελιές στο τηγάνι, άφησέ τα εκεί για 6 λεπτά και μετά σέρβιρε τα στήθη κοτόπουλου με μανιτάρια και ελιές.

Καλή όρεξη!

Коментари

Популярни публикации