Печен сафрид с фета
10 филета сафрид
100 гр. натрошено сирене фета
½ червена чушка
1 стрък копър
½ скилидка чесън
риган
сол
пипер
зехтин
1 лимон
100 гр. натрошено сирене фета
½ червена чушка
1 стрък копър
½ скилидка чесън
риган
сол
пипер
зехтин
1 лимон
Първо искарайте филетата от сафрида, или по-просто купете готови филета.
Пригответе плънката. В една купа добавете сиренето фета, чушката нарязана на малки парченца, чесън, копър, риган, черен пипер и зехтин.
Сега пълнете всеки сафрид с половин чаена лъжичка от пълнежа, с клечка за зъби ги хванете и ги подредете с пълнежа на горе в една тава.
Добавете малко сол и зехтин и печете във фурната за около 20 минути при 180-200 ° C. След това можете да ги поръсате с лимон и риган.
Коментари
Публикуване на коментар