Пропускане към основното съдържание
Пържено с гъби и лук
- масло: 100 гр.
- асорти гъби: 400г.
- лук: 2, нарязани
- сметана: 200 мл
- сухо бяло вино: 100 ml
- Чесън: 2 супени лъжици смачкан
- магданоз: 1/2 връзка нарязан
- кашкавал, 200 гр., настърган на едро ренде
- Яйца: 2 разбити
- сол
- черен пипер: прясно
- Загрейте маслото и запържете леко гъбите, докато омекнат. Добавете чесъна и лука и продължи сотирането за 5'. Добавете виното и варете, докато течността се изпари.
- Сместа се прехвърля в кръгла тава, и се поръсва с кашкавала и магданоз. Разбийте сметаната с яйцата, сол и черен пипер и се изсипва сместа при тавата с гъбите. Разбъркайте леко да отида крема навсякъде. Пече се при 200 ° С 25' приблизително.
Коментари
Публикуване на коментар