Пържени кашкавалени хапки
Пържени кашкавалени хапки |
- 8 бр кори за баница
- 400 гр настърган кашкавал
- 200 гр, настърган твърд кашкавал
- 2 супени лъжици нарязан магданоз
- 2/3 ч.ч царевично олио.
- 3 яйца
- сол,
- черен пипер
- В една купа се приготвя плънката чрез смесване на сирената с магданоз, разбитите яйца, сол и черен пипер. Разстелете върху плоска повърхност корите и ги нарежете на 3 ленти.
- Поставете на края на корите малко от плънката. Разгънете на триъгълник корите с плънката.
- Повторете същата процедура и с останалите кори,
- След това пържете баничките в разгорещено царевично олио от двете страни до златисто кафяво.
- Поставете ги на попивателна хартия и сервирайте.
Коментари
Публикуване на коментар