Филе бяла риба с копър и горчица


          за 4 човека


600 грама филе от бяла риба

1 чаена чаша нарязан копър

4 супени лъжици зехтин

1 супена лъжичка горчица

Сок от 1 лимон

1 щипка индийско орехче

Сол и пипер



Добавете сол и черен пипер на филетата. Поръсете
с малко индийско орехче.

В един голям тиган  добавете 4 супени лъжици зехтин. Поставете филетата от
бялата риба и задушете добре и
от двете страни, докато покафенеят.

В една купа, изсипете горчица,
лимонов сок и 2-3 супени лъжици вода. Разбъркайте добре и изсипете в тигана
сместа. Готвите ги накратко, като
непрекъснато ги поливате с направената салца. След като са готови ги сервирайте
поръсвайки от горе малко копър.

 

Коментари

Популярни публикации