Филе бяла риба с копър и горчица
за 4 човека
600 грама филе от бяла риба
1 чаена чаша нарязан копър
4 супени лъжици зехтин
1 супена лъжичка горчица
Сок от 1 лимон
1 щипка индийско орехче
Сол и пипер
Добавете сол и черен пипер на филетата. Поръсете
с малко индийско орехче.
В един голям тиган добавете 4 супени лъжици зехтин. Поставете филетата от
бялата риба и задушете добре и
от двете страни, докато покафенеят.
В една купа, изсипете горчица,
лимонов сок и 2-3 супени лъжици вода. Разбъркайте добре и изсипете в тигана
сместа. Готвите ги накратко, като
непрекъснато ги поливате с направената салца. След като са готови ги сервирайте
поръсвайки от горе малко копър.
Коментари
Публикуване на коментар